EJ Interieurs
Molenstraat 25
3927 AB Renswoude
(0318) 30 12 12
info@ejinterieurs.nl

Ambachtelijk vakmanschap met moderne machines
Van boekenkasten, slaapkamermeubelen, keukens, badkamers, schuifwandkasten voor particulieren tot vergaderzalen, lobby’s, restaurants en complete hotelinrichtingen voor de zakelijke markt. Wij werken met plezier en gedrevenheid aan uw project. Elke dag weer streven we naar topkwaliteit producten. En dat kunnen we ook. We vormen een team van goedgeschoolde en ervaren vakmensen. We beschikken over een modern machinepark. Zo zetten we de moderne techniek in om uw project tot in de fijnste details af te werken. Net zoals bij ambachtelijk vakmanschap.

Onze afnemers
De klanten waar wij voor mogen werken bevinden zich in heel Nederland. Supermarkten, schoenenwinkels, jeansstores, verzorgingstehuizen, hotels, restaurants, kantoren, je kunt het zo gek niet bedenken of EJ Interieurs levert haar bijdrage aan stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige inrichtingen. Ook bij particulieren verzorgen we regelmatig maatwerkoplossingen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan schuifwandkasten, badkamerinrichtingen of keukens.

Voor de tussenhandel
Met regelmaat nemen we projecten uit handen van andere interieurbouwers. Bijvoorbeeld van bedrijven die de machines niet hebben om het werk uit te voeren zoals ze graag zouden willen. Ons maakt het niet uit voor wie we werken. Het gaat erom dat we kunnen doen waar we goed in zijn. Dat doen we al jarenlang. En dat blijven we doen!

Op al onze werkzaamheden zijn de CBM algemene voorwaarden van toepassing
Webdesign WVH-Internetservices