EJ Interieurs
Molenstraat 25
3927 AB Renswoude
(0318) 30 12 12
info@ejinterieurs.nl

kasten
keukens

Uw vraag om maatwerk, onze uitdaging
Hoe vaak gebeurt het niet dat je meubels koopt die net niet perfect passen, de ruimte optimaal benutten, praktisch zijn of aansluiten op uw smaak? Kiest u voor een oplossing van EJ Interieurs, dan bent u gegarandeerd zeker van een 100% naadloze aansluiting op uw woonwensen. Of dat nu een hekwerk bij een lastig gevormde trap is, een schuifwandkast in een kleine slaapkamer, een boekenkast op een schuin aflopende vloer, een keuken met lastige hoeken, wij vinden altijd een mogelijkheid. Uw vraag is onze uitdaging.

Voortborduren
EJ Interieurs heeft jarenlange ervaring in de interieurbouw. Bij elke nieuwe opdracht borduren we voort op praktijkervaring die we hebben opgedaan bij eerdere projecten. Daardoor kunnen we u goed adviseren. Over vormgeving en ontwerp, materialen, praktische toepasbaarheid en de haalbaarheid van uw project.

Laagdrempelig
Onze mensen weten voor wie ze werken. U bent bij ons geen nummer, maar een klant met een interieurwens. Al onze medewerkers werken met zorg en gedrevenheid aan de uitvoering van uw opdrachten. We houden van korte lijntjes. We weten van elkaar waar we mee bezig zijn zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op uw wensen. Offertes uitbrengen, tekenwerk, werkvoorbereiding, we gaan snel en soepel door het productieproces heen. Het hoort bij het karakter van onze mensen en ons bedrijf. En u zult het zien aan het eindresultaat. Dat werkt!

meubilair
badkamers
Op al onze werkzaamheden zijn de CBM algemene voorwaarden van toepassing
Webdesign WVH-Internetservices